Top 10 redenen voor een bezoek

1

Betaalbaar

Wie wil er nu niet een betaalbare vakantie in deze toch wat moeilijker tijden? In Zuid-Afrika kunt u zich zelfs luxe permitteren en toch nog geld overhouden voor shoppen en andere prettige zaken!

2

Natuurschoon

De wondere wereld van Zuid-Afrika's natuurschoon is legendarisch. Van de Tafelberg tot God’s Window, en van onze bergen, bossen, kusten tot de woestijnen; u kijkt uw ogen uit en geniet als nooit tevoren ...

3

Voorzieningen van wereldklasse

Of u nu kiest voor het mondaine of authentieke Afrika, u zult zien dat u zich gemakkelijk kunt bewegen, aangename accommodatie vindt, heerlijk kunt eten en al snel contact maakt.

4

Avontuur

Zuid-Afrika is dé avontuurlijke hoofdstad van de wereld. Met meer dan 130 avontuurlijke attracties - en er komen er nog steeds bij - is hier voor iedereen wel iets te doen; van bergwandelen tot kooiduiken met haaien!

5

Prima weer

Het geweldige weer van zonnig Zuid-Afrika nodigt uit om te genieten van het buitenleven, het hele jaar door golf te spelen en om alle voordelen te benutten van de bijna 3.000 km lange kustlijn ...

6

Rainbow Nation

De Rainbow Nation omarmt alle culturen; Afrikanen en immigranten. Doe uw best op de 11 officiële talen van Zuid-Afrika en kom er zelf achter hoe vriendelijk de mensen zijn!

7

Een scala aan ervaringen

Vrijwel overal in Zuid-Afrika ondergaat u een ultiem zestal: natuur, wildlife, cultuur, avontuur, erfgoed en een warm kloppend Afrikaans hart. Kiezen is lastig, dus u zit altijd goed!

8

Wildlife

Waarschuwing: het observeren van wild is verslavend. U begint met de Big Five en vervolgens walvissen, pinguïns, stokstaartjes, wilde honden, vogels, mestkevers ...

9

De apartheidsstrijd

Stap in de voetsporen van Mandela, Hector Pieterson en diverse andere beroemde vrijheidsstrijders en ontdek de strijd van een land voor vrijheid. Het zal u zonder meer raken en inspireren.

10

Verantwoord toerisme

In Zuid-Afrika kunt u op een verantwoorde manier rondreizen als u onze beschermde gebieden verkent; u doet dat door bij te dragen aan sociale- en conserveringsprojecten, gerecyclede kunst te kopen en milieubewust te handelen.