logoleft

Bungeejumpen in Bloukrans

Waag de sprong!

Een, twee, bungee! Na uw sprong vanaf de Bloukransbrug suist u 216 meter omlaag in de kloof. Als het om pure adrenaline gaat, is er niets dat de Bloukrans-bungeejump overtreft. De springlocatie ligt ook nog eens midden in het fraaiste natuurschoon van het land.

De 216 meter hoge Bloukransbrug is de allerhoogste commerciële bungeejump vanaf een brug en trekt avonturiers uit alle delen van de wereld. De brug ligt aan de Tuinroute en geldt als een van de meest spectaculaire bungeejumps in Zuid-Afrika, of wellicht zelfs van de hele wereld.

Dit soepel draaiende en uiterst professionele bungeespektakel wordt gerund door Face Adrenalin, een lid van de Southern Africa Tourism Association (SATSA). Bij deze bungeespecialisten in Zuid-Afrika komt veiligheid op de eerste plaats. Alle apparatuur voldoet aan internationale normen, en het perfect opgeleide en ervaren personeel bezorgt u de bungeejump van uw leven.

Bungeejumpen is weliswaaar de meest populaire sensatie op de brug, maar er zijn ook nog heel wat andere ritten, sprongen en swings uit te proberen. Bijvoorbeeld de nieuwste aanvulling op het bungeemenu van Bloukrans: de 200 meter lange Flying Fox kabelbaan (bij Zuid-Afrikanen bekend als de "foofie slide"), een spannende rit die veel te snel voorbij is.

Nóg een adrenalineoptie: een bezichtiging van de Bloukransbrug, een betonnen boogbrug met de grootste overspanning van de hele wereld. Tijdens deze excursie gaat u via een speciaal ontworpen catwalk naar de top van de boog; u heeft dan een geweldig uitzicht over de kloof en de bergen, met de zee in de verte.