logoleft

Sun City

Het themapark van Sun City in de provincie Noordwest maakt deel uit van het vakantie- en amusementscomplex Sun City; hier vindt u een scala aan ontspannings- en recreatiemogelijkheden voor het hele gezin. Ga een dag of een week; u verveelt zich nooit.

Het themapark van Sun City is een icoon in de hele wereld vanwege de ongekende amusementsmogelijkheden. Het is meer een ministad dan een park en het aanbod van attracties en amusement is zo groot dat bezoekers de eerste keer prettig in verwarring worden gebracht.

Het amusementspark Sun City, gelegen in de provincie Noordwest, minder dan 200 km van de grote steden Johannesburg en Pretoria, prikkelt elke bezoeker met het nadrukkelijke thema Afrika en legio amusementsmogelijkheden.

Het themapark van Sun City is de ultieme "all inclusive" bestemming voor amusementliefhebbers. Het park ligt ver genoeg van de grote steden in Zuid-Afrika om het drukke stadsleven te ontvluchten, maar toch ook in de buurt, dus met gemakkelijk vervoer heen en weer.

Volop activiteiten: van avontuurlijke sporten tot golfen op een wereldberoemde baan plus een breed aanbod van tochten en spelletjes om de kinderen leuk bezig te houden.

Menigeen zal een balletje willen slaan bij de Gary Player Country Club, waar ook het befaamde Million Dollar golftoernooi wordt gehouden. Of misschien ontspant u zich liever aan de rand van het zwembad in de Valley of the Waves, terwijl de kinderen gillend op een van de vele spannende glijbanen van het waterpark naar beneden suizen.

Volwassenen kunnen een gokje wagen in een van de grootste casino's in Afrika vóór een bezoek aan een revue of livemuziekvoorstelling, of gewoon genieten van een etentje in een van de vele bekroonde restaurants.

Kamp Kwena, een activiteitenpark voor kinderen waar ze kunnen leren, spelen en nieuwe vriendjes ontmoeten, houdt de kleinere geesten goed bezig. Miniauto's, trampolines, avonturengolf en meer ... de kinderen zullen hun ouders niet missen.

Sun City is niet zomaar een hotel, amusementscomplex of zelfs een themapark; het is een ongekende belevenis.

More information

Sun City
North West Tourism Authority