logoleft

Massages in de bush

Geef u eens helemaal over aan een ongekende verwensessie

Massages in de bush staan helemaal bovenaan de lijst van Zuid-Afrikaanse genietingen op het gebied van wellness. Hoe zou je de stress en zorgen van het leven beter kunnen afvoeren dan met een ontspannende massage in de rust van de Afrikaanse bush? Zucht maar eens ... beter dan zo zal het leven niet worden!

Goed, we geven het toe; een massage in de bush is het toppunt van genieten. Stel het u even voor: u ligt op een massagebed op uw privéveranda van een luxe bushlodge, ergens in Zuid-Afrika. Uw therapeute maakt boter van uw spieren, de geur van een aromatische massageolie concurreert met de frisse, aardachtige buitenlucht en in de verte hoort u het geluid van wild en vogelgezang.

Klinkt dat hemels? Dat klopt.

Bushmassages staan op de behandelmenu's van de vele bushspa's die u vindt in onze luxe private wildparken. U kunt een massage ondergaan in de spa of op de veranda van uw eigen elegante suite.

Shibula Lodge & Bush Spa in de provincie Limpopo biedt een menu met full-body massage, hot-stonemassage, Zweedse rug- en nekmassage evenals een aromathische rug- en nekmassage.

Sabi Sands Reserve biedt onderdak aan de meest schitterende luxe bushlodges; bij de meeste daarvan is er een spa op het terrein, of een therapeut direct beschikbaar als u een massage wilt in de beslotenheid van uw eigen suite. De beste spa's in Sabi Sand: Lion Sands, Singita, Sabi Sabi Earth Lodge en Ulusaba.

Afrikaanse bushmassages zijn een echte highlight in Garonga Safari Camp in Makalali Conservancy, Limpopo. Hier kunt u kiezen uit diverse massages in een buitenluchtsala (ofwel "aroma boma"), omringd door de beelden en geluiden van de natuur. Garonga Indulgence Experience is een absolute must, met 3 soorten massage binnen één allesomvattende behandeling.