logoleft

Sandton City

Internationaal shoppen in Zuid-Afrikaanse stijl

In Sandton City vindt u alles: van de bekendste internationale merknamen tot en met spannende lokale boetiekjes en specialiteitenzaken. Sandton City is een van de oudste en meest exclusieve winkelcentra van Zuid-Afrika; bezoekers wordt geadviseerd om een extra lege koffer mee te nemen op hun reis naar Zuid-Afrika ...

Sandton City Shopping Centre in Johannesburg is een van de bekendste en meest populaire Zuid-Afrikaanse bestemmingen om te shoppen en biedt onderdak aan meer dan 400 internationale en lokale modemerken. Sandton City is gelegen in een van de meer exclusieve delen van de stad en dateert uit 1974. Dit winkelcentrum is dan ook de "grande dame" van alle shopping malls, een commercieel meesterstuk, en staat bekend om de permanente verbetering van uitstraling en voorzieningen.

De sfeer van Sandton City is kosmopolitisch en verfijnd. In een enorm aantal winkels en showrooms vindt u het allerbeste wat Zuid-Afrika en de wereld hebben te bieden, van unieke Zuid-Afrikaanse sieraden tot de nieuwste handtassen uit Italië en vrijwel alles daartussen.

In alle zaken - architectuur, eetgelegenheden en winkels - combineert dit winkelcentrum in Sandton het klassieke met het hedendaagse. Hier vindt u het werk van Zuid-Afrikaanse ontwerpers als Jenni Button en Hilton Weiner zij aan zij met internationale labels zoals DKNY, Gucci en Diesel. De lokale middenstand omvat favorieten als Woolworths, Edgars en Stuttafords.

In de mall kunt u ook naar de Ster Kinekor Classic Cinema (11 zalen) en via een voetgangersbrug komt u vanuit het winkelcentrum op het 16.000 m² grote Nelson Mandela Square. In deze omgeving treft u diverse bekende en trendy restaurants aan, evenals het 6 meter hoge bronzen standbeeld van Nelson Mandela; een prachtplek voor foto's.

Gezien het profiel en de situering van de mall in het centrale zakencentrum vinden we hier ook een scala aan restaurants, inclusief enkele van de meest prestigieuze eetgelegenheden van de stad. Die restaurants trekken bezoekers van hotels in de buurt en van de dynamische zakengemeenschap rondom het winkelcentrum en de verdere omgeving. Mis vooral de zesde verdieping van Sandton Sun niet. Hier vindt u de nieuwste en meest populaire eet- en drinkgelegenheden van Johannesburg, waaronder een cheese-room, interactieve keuken, wijnbar en terras met uitzicht over de stad. U komt er via het hotel of het winkelcentrum.

Het was geen verrassing dat onlangs werd aangekondigd dat de mall een facelift ter waarde van 1,77 miljard Rand zal ondergaan om het winkelcomplex neer te zetten als het eigen Wall Street van Zuid-Afrika. Het renovatieproject omvat de bouw van een kantoortoren van 80 verdiepingen, een nieuw hotel, nieuwe winkel- en kantoorruimten evenals woonappartmenten.

More information

Sandton City