logoleft

Bungyjump från Bloukrans Bridge

Hoppa!

Du kommer aldrig att glömma ett magkittlande bungyjump i Sydafrika.

Bungyjump på 216 meters höjd från Bloukransbron på Garden Route – detta är världens högsta bungyjump från en bro!

Ett, två och hopp! Med ett bungyjump från Bloukransbron hoppar du 216 meter ner i ravinen. Vad gäller adrenalinkickar kan du inte få så mycket mer än från ett bungyjump från Bloukrans, vilket även är en av landets mest fantastiska utsiktsplatser.

Bloukransbron är hela 216 meter hög och är världens högsta bungyjump från en bro som lockar äventyrare från hela världen. Bron finns längs den vackra Garden Route och räknas som ett av Sydafrikas, och även världens, mest spektakulära bungyjump.

Detta sinnrika, ultraprofessionella bungyäventyr sköts av Face Adrenalin, medlem i SATSA (Southern Africa Tourism Association). Dessa specialister inom bungyjump i Sydafrika sätter säkerheten främst med all utrustning som följer internationella riktlinjer, samt välutbildad och erfaren personal som ser till att du får ett minne för livet.

Bungyjump är den största äventyrsaktiviteten på bron, men det anordnas även flera andra åkturer, hopp och gungor som är spännande att prova. Det senaste tillägget i Bloukrans äventyrsmeny är Flying Fox som är en 200 meter lång kabelglidning (även kallad ”foofie slide” i Sydafrika) – en nervkittlande åktur!

Ett annat adrenalinalternativ är en turvandring på Bloukransbron som är världens största betongvalvbro med ett enda valv. Turen går längs en särskilt utformad gångbro till valvets högsta punkt, varifrån du kan se ut över ravinen mot bergen och havet i horisonten."

Det enkelt att köra bil till Bloukransbron. Vägen heter N2 och bron ligger nära Plettenberg Bay.

Bloukrans bungyjump har öppet året runt, vid goda väderleksförhållanden.

Ett bungyjump från Bloukransbron kostar omkring 620 rand per person.

Se till att ha bekväma och tåliga kläder. Och glöm inte att använda solkräm och hatt eller keps oavsett årstid.

Det finns många boendealternativ i området, som Tsitsikamma Forest Village, en stiftelse för allmännyttligt ändamål upprättat till förmån för tidigare missgynnade områden i Tsitsikamma.

Färsk fisk och skaldjur är en delikatess i det här området.

Tsitsikamma räknas till ett av landets främsta vildmarksområden och är rena himmelriket för dem som gillar friluftsliv och äventyr.

Face Adrenalin
Tel: +27 (0) 42 281 1458
E-post: info@faceadrenalin.com
Webbsida: www.faceadrenalin.com
 

Bungyjump från Bloukransbron.

Bungyjump (bungee) har fått sitt namn efter de starka elastiska rep som vanligtvis används för att hålla ihop bagageväskor.

bungy sydafrika, bloukrans bungy, bungyjump sydafrika

Upplev spänningen med ett bungyjump från Bloukransbron i Sydafrika

Är du adrenalinberoende? Då ska du göra ett bungyjump från Bloukransbron i Sydafrika, världens högsta bungyjump från en bro.